Eeku Oy on oululainen ohjelmistokehitykseen ja Agile Scrum koulutuksiin keskittyvä yritys. Rakennamme asiakkaillemme erilaisia verkkopalveluita, mobiilisovelluksia tai ihan mitä vain tarvitaan tuoteideoiden toteuttamiseen. Yrityksen toimintaan kuulu myös omien mobiilipelien ja -ohjelmien kehittäminen iOS ja Android alustoille.

Toimintamallimme on asiakaslähtöinen, rehellinen ja käytännönläheinen. Haluamme yhdessä selvittää todelliset tarpeenne ja auttaa kaikella osaamisellamme ja kokemuksella. Olemme myös aina rehellisiä, minkä vuoksi tuomme myös rohkeasti esiin omia näkemyksiämme ja jopa tiukkaakin kritiikkiä, mikäli se auttaa teitä menestymään. Näin toimimalla uskomme yhteistyön tuovan kaikista parhaimman lopputuloksen.

Ohjelmistokehitys

Tarvitsetko apua ohjelmistokehitykseen? Onko mielessäsi iPhone tai Android sovellus, mutta toteuttaja puuttuu? Tarvitsetko toteuttajaa pilvipalveluusi tai WEB sovellukseen? Ota yhteyttä!

Olemme erikoistuneet erityisesti verkkopalveluiden toteuttamiseen ja mobiilisovelluksiin (iOS ja Android), mutta kokemusta meillä on lukuisista muistakin teknologioista. Teknisen toteutuksen lisäksi pystymme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan graafisen ilmeen.

Lähtökohtaisesti suhtaudumme asiakasprojekteihin kuten omiin projekteihimme, jonka vuoksi teemme kaikkemme projektin menestymiseen. Meidän koko osaamisemme on projektinne käytössä.

ohjelmistopalvelut kuva

Agile Scrum koulutukset

Koulutus kuva

Tarjoamme Oulun seudun parhaat Agile Scrum koulutukset. Erityisenä vahvuutena meillä on kyky soveltaa menetelmää käytännön työhön, pelkän teorian sijaan. Pitkän käytännönkokemuksen ansiosta me tiedämme tyypillisiin ongelmiin erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja ja Scrum menetelmän toimimaan.

Koulutuksemme soveltuvat sekä Scrum menetelmän uusille käyttäjille että vanhoille konkareille. Muovaamme kurssimme sisällön ja painopisteet juuri teidän yrityksenne tai tiiminne tarpeisiin sopivaksi. Koulutuksemme tyypillisesti sisältää myös paljon hyödyllistä asiaa liittyen Ketterään tuotekehitykseen, tuotteistamiseen ja aikataulujen hallintaan.

Koulutuksemme on muovautunut erityisesti vuosien kokemuksista, mutta myös kursseilta, seminaareista ja alan kirjallisuudesta. Olit sitten Scrum Master, Product Owner, Program Manager tai Scrum tiimin jäsen, me osaamme auttaa. Lisää näkemyksistämme Agile menetelmistä ja tiimijohtamisesta voitte lukea Blogistamme.

Mobiilipelit

mobiilipelit kuva

Yksi toimintamme kivijaloista on omien mobiilipelien kehittäminen. Asiakasprojektien suuren kysynnän vuoksi pelikehityksemme on tällä hetkellä “telakalla”. Tarkoitus on siitä huolimatta jatkaa peliideoidemme toteuttamista, kunhan sopivasti aikaa järjestyy.

Kerromme mielellään lisää tulevasta pelistämme, kunhan pääsemme sen kehittämisessä hiukan pidemmälle.

EEKUn Tiimi

Lisätietoa yrityksemme tekijöistä löydät 7788414293 sivulta.