Holland

Innovatieve Voorzetapparatuur

Wereldwijd toonaangevende fabrikant van heftruck voorzetapparatuur, vorken en heftafels, met het meest uitgebreide assortiment op de markt.

THE PAPER HANDLING SPECIALIST

Voor het efficiënt een schadevrij hanteren van papierrollen

DISCOVER OUR MATERIAL HANDLING PRODUCT RANGEBOLZONI AURAMO BV
Bolzoni Auramo BV, on behalf of Hydronika BV, company that is taking care for the Bolzoni Auramo and Meyer attachments service in the Benelux since 2003, is looking for a service mechanic.

VACATURE: Service Monteur Heftruckindustrie Benelux
Hydronika BV (Helmond) is de importeur voor de Benelux van Lift-Tek Elecar hefmasten voor vorkheftrucks. Daarnaast verleent Hydronika BV technische ondersteuning aan Europa’s grootste producent van Hydraulische voorzetapparatuur, Bolzoni Auramo Meyer.
Wie zoeken wij?
Ben jij een zelfstandige service monteur, die graag op locatie zijn technische skills toepast? Wat ga je doen? Je bent hét visitekaartje van Hydronika, en elke dag is voor jou anders. Je komt bij verschillende bedrijven (heftruckleveranciers en producenten), en je krijgt telkens te maken met nieuwe uitdagingen. Hiervoor dien je zowel communicatief vaardig als technisch creatief te zijn. Is sleutelen jouw passie, en ben je toe aan een nieuwe uitdaging met meer verantwoordelijkheid én veel afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Breng jij het volgende mee, dan heb je een streepje voor:
• MTS diploma
• relevante werkervaring als service monteur
• kennis van hydrauliek, elektro en constructiewerk
• ervaring met lassen

Wat bieden wij jou?
Hydronika BV biedt jou een zeer afwisselende baan binnen een gedreven en leuke organisatie. In samenwerking met het verkoopteam wordt er met zijn allen gestreefd naar een optimale klanttevredenheid. Je maakt onderdeel uit van een enthousiaste club mensen, waar eigen inbreng ook zeer wenselijk is en ontwikkeling wordt gestimuleerd!
Deel je dezelfde passie als wij voor deze branche en dit vak? Reageer dan direct!

Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie voorzien van CV naar Hydronika BV, t.a.v. Robert Lensink, Waterbeemd 6a, 5705DN te Helmond of via mail naar administration@hydronika.nl. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Robert Lensink op telefoonnummer 0492-472700.